YEEEEESS!!!!

JAG FICK JOBBET!!*hoppar runt av glädje* Fy fan...tror knappt det e sant. Börjar redan på måndag o ska dit imon en snabbsväng o sy ihop lite smådetaljer. Var på andra intervjun 15-16 o de ringde 16:30 o sa jag fått jobbet. Jag kan inte säga annat än jag e VÄRLDENS LYCKLIGASTE:-))


Lördag!

Sitter o väntar på våra hyresgäster som Tommy ska hyra ut sin lägenhet åt ska komma o hämta nyckeln. Sedan ska jag iväg på pokerkväll hos vänner kl sex. Får se hur det går för jag vet typ zipp zopp NADA om sånt. En kompis ringde förut o frågade om jag var sugen på utgång. Jag e kanske med på förfesten isf bara. Var ut ju i torsdags o sedan blir det fest både fredag o lördag nästa helg. Måste hålla hårt i slantarna plus jag känner mig lite halvslö oxå.

Tommy jobbar förmiddag o ska isäng vid tio...jobbar ju samma imon o kliver upp vid fem. Stackars min älskling...han verkligen hatar tidiga mornar.
Nu ska jag göra ett ryck o städa upp lite. Måste på affären oxå så jag får i mig lite mat innan jag åker iväg.
Tjing tjong!

Nova!

Novas uppfödare skickade deras adress till deras egna sida så jag har lagt till länk här så ni kan gå in o kika. Finns under Carola o Benny.

Hektisk fredag!

Var halvseg imorse då jag vaknade pga vi var ut en sväng jag, Tommy och syster Linda. Nova fick vara ensam för första gången...gick super bra. Hon hade ju härjat hela dagen o vi åkte iväg rätt sent o rastade henne innan. Hon fick nya ben grisögra o lite torrfoder. Vi var ute två timmar och hon hade inte bitit på ngt och verkade lugn.
Klev upp och gjorde lite fika. Linda sov över här och vi satt uppe halva natten o surrade o spelade musik. Tomas och Samuel kom vid elva för att hämta henne och jag fick chans att tjusas med min systerson:*L* Han e så härlig den pöjken.
När de skulle till att åka kom Micke o Anders (Saga och Devils hussar). Tommy tog med sig Nova o drog iväg med vovvarna för jag skulle på stan o frissan. Efter Tommy varit käkat med boysen åka han hem o då kom en kompis ytterligare med deras dotter Matilda o deras rottis Dino.
Jag vart klar hos frissan och mötte Madde som jag inte träffat på år o dag o fikade. Var mycket trevligt. Skyndade mig sedan att köpa en present åt lille Lukas (Tommys brorsson) Som vi skulle på kalas hos sedan.
Kom hem o Tommy o Nova e ute o leket med våra söta grannars vovve Hoffe. Ska ta med mig kameran nästa gång o ta bild. Han e samma rasblandning som Nova men drygt året gammal. En mkt stilig herre kan jag lova.
Var på kalas o kollat lite på Let´s dance. Jag, Nova o Tommy e ganska slut nu o ska se på en film o hoppa i säng. Lägger ut lite bilder från dagen o på min nya frissa.

Tommy myser med Samuel.

Tomas och Linda

Stefan och MatildaJag innan klippning.Jag efter klippning.


Känns helt makalöst....

Var på anställningsintervju idag och jag var helt på det klara att inte vara nervös för ngt alls. Suuure!!! Var så jäva nervös att jag själv tyckte jag fick tunghäfta (och saken e den att jag ALDIG får det) var som helt jävla paralyserad. Kände jag var totalt misslyckad efteråt. Det kaffet jag hällt upp vågade jag inte ens röra...tänkte det syntes jag darrade av nervositet. När jag kom hem så slappade jag med en gravöl med sambon och  DÅ...ringde de och  frågade m jag fortfarande e intresserad av jobbet så jag ska dit på tisdag på en andra intervju...sweeeeet:-))  Vi e sju kallade. Kan iaf inte bli nervösare än det jag var idag. Jag e iaf en av 7 st på 300 sökande. E superglad för det. To be continue....

Livet är härligt!

Ibland faller allt på plats ordnar upp sig. Tommys lägenhet som varit till salu i över tre månader är nu äntligen såld. Vi ska först hyra ut den till ett par med bebis som nyligen köpt hus på Alnön. De kan inte flytta in dit förrän mars, så du har vi hyrt ut den till dess o sedan flyttar killen in som köpt lyan 1:a april. Ett stort ekonomiskt bekymmer e löst.

Sedan imon ska jag på anställningsintervju på en vaktmästartjänst jag sökt på. E bara att hoppas! Har trots detta kastat ut lite ytterligare ansökningar för att det kan ju inte göras för många gånger. Så idag jag jag ner på Antenn o bli peppad hur jag ska göra bra intryck o vara förberedd på vissa frågor.

Igår kväll var det fullt ös för Nova precis HELA dagen. Först på förmiddagen träffade vi labradoren Lipton som hon lekte runt med över en timme. Sedan innan middag träffade vi hennes kompis Hoffe ute. Han e samma ras som Nova men är över ett år....jättefin. När vi varit ute ett bra tag kom Micke o Anders med Saga o Devil. Jag hade bjudit hem dem på middag. Såå...tre busiga hundar i vår tvåa! Men det gick faktiskt jättebra. Vi var ut ngr svängar i snöstormen oxå o härjade runt. Gissa om alla vovvarna var slut sedan. Nova orkade knappt gå från köket till sin bädd då vi skulle sova*S*

Här e busfröna.En slut Nova.

Söndag!



Nova har svårt att hålla öronen i styr :P





Här e mosters "Pollijoppen."







I helgen har Tommy jobbat så Nova och jag har varit tillsammans ensamma. Min son Andrè var hemma oxå...Nova blir alldeles som tokig då han e hemma. Igår kväll var vi och hälsade på en kompis (Hutte) som har en liten mops som Nova busade med. Jag kan lova Nova var helt slut då vi kom hem.
Idag har vi varit uppe i Sidsjön och grillat korv...sjukt mkt folk var det där. Men det är jättebra träning för Nova med hundar, skidåkare o annat folk. Fick chans att träna hennes focus på mig och att hon inte kan hälsa på alla hundar.
Nu ikväll ska jag på Etic för att se över hur mitt vårschema ska se ut med de pass jag ska köra. Tommy ska iväg till en kompis som har katt o fixa hans dator och Nova kan inte följa med, så då ska hon få lite ensamträning.
Nu ska jag vila lite efter maten:

Jul o nyår.

Har inte blivit mkt skrivit här av mig o Tommy pga alla helger o stök kring det. Hur som helst så var julafton mysig. Var först hos lillasyster Linda o hade julklappsöppning. Sedan åkte vi hem till mina svärföräldar och åt julmiddag. Juldagen åkte jag upp till Ånge och jobbade på Mittis...e alltid lika trevligt att vara där.
Annandag jul var vi i Hassela som sagt och kom hem till en mkt glad Nova på nyårsdagen.
Tyvärr som förlorade jag min kamera där som jag har dessvärre inga bilder att lägga ut. Ska ringa upp på anläggningen och fråga om de har fått in ngt...men det lär vara lönlöst.
Idag var jag och Nova upp till Klass hundfoder i Böle och köpte en kartong hundmat. Hon ska få det istället för torrfoder framöver. Nu ska vi iväg och hämta min mor på jobbet sedan kommer min älskade systerson hit och vi ska vara barnvakt. Blir myskväll:-)

RSS 2.0