2:a natten i vagnen!

I går natt sov jag, Tommy o Nova i vagnen. Under dagen städade jag ur vagnen o Tommy fixade småfix ute. Vi hade igång värmen inne o jag tänkte i mitt stilla sinne "fan vad lång tid det tar innan det värms upp". Jag gick runt o städade i jacka men gav ingen större notis om det tog tid med värmen. När jag väl var klar var Tommyälsklingen alldeles blå om fingrarna...o Nova låg o skakade ute av köld. När vi kom in sa Tommy direkt det var fel på uppvärmningen i vagnen. Han ordnade det kvikt o sedan vid elva sov vi alla tre som grisar. Stackars mina söta gullos som höll på att frysa ihjäl.
Nu idag har vi haft det jättemys o fint väder på förmiddagen. Vi åkte hem vid två o duschade o åt, sedan iväg hit igen. Nu har vi Micke o hans vackra Rottis Devil på besök. Nova o han har så sköj ihop. Vi blir kvar här en natt till. Lägger in lite bilder imon kaneke. Tjing!!

Vagnen:-)

Här e vagnen. Med det nya förtältet kommer det bli megautrymme...bara det e på 24 kvm. Det här blir super.

Husvagnen e fixad!

Det blev en Tec 86a 640‏. Stor och fräch så både jag o Tommy e jättenöjda och har bra vibbar inför resan ner för att hämta hem den på söndag. Känns verkligen som man längtar efter sommaren nu. Tommy har varit där tre dagar denna vecka o skottat upp platsen. Vi har dessutom ett hus på våran plätt som innehåller toa, förråd, kök och även ett hundhus med hundlucka åt Nova som hon kan gå in i när det regnar. Kommer bli supermys...så många härliga grillfester blir det i sommar mina vänner och systar ystrar:-P

Idag var jag o Tommy upp relativt tidigt. Tommys kompis Staffan kom förbi och var jättesnäll som tog med Nova ut på morgonpromenix medans vi steg upp o gjorde kaffe. Sedan kom Andreas och vi satt o fikade. Var en dag då folk ramlade på som fan för plötsligt kom även Tommys kusin Anders med flickvän o deras vovve Saga. Efter ett tag stack de o tog med sig Nova på skogsbus med Saga. Tur vi har gulliga vänner.

Jag jobbar kvällen men det e lugnt som aldrig förr. Slutar om en timme och ska hem o invänta min sons hemkomst. Var meningen jag o Tommy skulle på Railway...men jag tror det blir hemmakväll trots allt.

Nej...nu ska jag röra mig o göra en sista runda. Tjolahopp o glad påsk:-)

Måndag 5 april!

Denna vecka jobbar jag eftermiddag o börjar tre. Känns skönt fått varit lite långledig. Gick av tors och varit ledig sedan dess. På torsdag kväll var jag o Tommy på Nordiska kammarorkestern och lyssnade på Queen låtar på Tonhallen. Det var över bådas förväntan. Efteråt gick vi på Mercat Cross o åt och tog oss faktiskt en svängom på dansgolvet. Vi hade det jätteskoj!  I fredags så var jag på O´Learys med mina gamla arbetskompisar från Smålandsvillan och käkade. Jag och två andra drog sedan vidare på Oscar. Var verkligen skoj att träffa dem igen.
Lördagen var lugn hemmakväll och Tommy hade tagit på sig ett extrapass. Igår hade vi städdag...såg förjävligt ut i våran lya. Vi har varit hundvakt sedan torsdags för att få hundvakt tebax så det var rörigt värre här. Igår började jag o Tommy se en ny serie...Dexter...verkar super. Få se hur många serier man kan följa med. Heroes e klart favoriten iaf:-P
Idag ska jag åka tidigare på jobbet för att köra lite styrke. Nu ska jag masa upp Tommyleinen från sängen så vi hinner umgås ngt innan jag sticker. Tjing!

RSS 2.0