Fredag är en fridag:-P

Vaknade irreterande nog redan klockan sex imorse, jag som hade sovmorgon. Tvingade mig kvar isängen ytterligare en timme på pin tji, men Nova hade redan observerat att jag var vaken och började buffa på mig o ville ut. Så sju var jag ute på promenix. Jaja...spelar ingen roll egentligen.

Idag sticker vi iväg till Hudik...känns sååå j-la skönt o sköj att få komma bort ett tag och slappa. Tommy kör direkt från Sthlm till Hudik där vi möts upp. Vi har bestämt att på söndag innan vi åker hem ska vi fiska strömming vid kajen. Fint väder skulle vi få oxp...*L* Har inte packat än men ska ta itu med det nu. Sedan ska Nova vara hos mamma o pappa i Torpshammar i helgen. Så vi åker upp dit på söndag o hämtar hem henne. Passar ju utmärkt iom att det e morsdag oxå.

Till alla er som kikar in här då o då....ha en allra bäst helg...gapa o svälg:-P

Denna gång lovar jag bilder efter helgen


Bye

Måndag 25 maj!

Jaa...helgen gick bra men var sjukt mkt att göra för det var klassfester både fre o lördag. Var mkt styr med möblering o sånt. Söndagen gick åt till städ o sopberg, så igår vart det en tidig kväll.

Trots jag jobbade så vart min längtan för stor efter komma ut till vagnen o Tommy så jag drog dit både fre o lör. På lördag slutade jag halvfem, så jag o Andrè åkte ut o hann med grillning. Linda, Tomas, Samuel o hans kompis Moa var där oxå. Åt gott o mysigt med deras sällskap plus att Andrè blev kvar med oss oxå.

Tommy e i Sthlm o jobbar denna vecka o stack igår. Han jobbar åt en kamrat som målare...brukar sticka iväg nån sväng om sommaren då det e mkt att göra. Bra med extrapengar! Efter Tommy åkt igår kväll tig jag o Nova en långpromenad i skogen. Åhh vad härligt väder det var igår:-)

Idag har Nova varit hos min storasyster Anna o resten av veckan ska hon till Linda o Tomas. Tur man har folk som kan ställa upp då det kör ihop sig.

Nu ska jag kolla teve på dokumentär från Finnmarken i Norge. Handlar om samer där.

Tjing.

Tors 21 maj!

Denna helgdag jobbar jag,  men började inte förrän 12 och jobbar till 20 så det e rätt soft. I köket jobbar bla annat Helen...en superhärlig männinska. Jämnt när hon jobbar så bjuder hon på mat o gofika. Onsdagar e bäst då det vankas nygräddade pankisar med hjortronsylt o grädde:-P Har hunnit gjort ifrån allt med sopor o sånt inför helgen så ska strax in o säga hej o ta en kaffe.

Igår kväll kom Andrè hem o är hemma till söndag. Känns skönt att ha honom hemma igen.
Näe...nu e det back to work.


Ett år har gått...

sedan jag och Tommy förlovade oss. Firade utan varann för jag var i Åre tors- sön med syrrorna och två andra kompisar. Hade såå himla mysigt...men saknade Tommy, men vi firar dagen efterskott i slutet på maj. Åre var som sagt super och jag fick mkt tid med storasyster jag inte surrat med på länge. Vi var i backen på fre o åkte bräda. Sjuk skön känsla att åka bräda i 20 plus o t-shirt o se bäckarna rinna brevid backen där det e helt bart.  Ngr stopp efter vägen vart det så klart för ngr kalla öl på uteterrasserna:-P

Då vi kom hem på sön fyllde min systerson Samuel 4 år så vi var iväg o grattade honom på en gång. Var helt slut på kvällen...var skönt jag jobbar eftermiddag denna vecka. Igår var jag på utbildning via jobbet om brandlarm som BTC hade på brandstationen. Var många intressanta saker de tog upp och jag fick många tankar och funderingar kring detta. Vi fick även gå runt på stationen o kolla o precis då vi var i garaget så blev det larm till sjukhuset. Hella styrkan kom rusande ut på en sek...typ..nedför trappen med mat i munnen. Larmet kom mitt i lunchen. Jäklar vilken fart o snacka om rutin och planering. Det var sköj o se.

Idag var jag o Tommy o köpte virke till trallen vi ska ha under förtältet till husvagnen. Fasen vad dyrt det vart....4200 för virke o skruv o ändå var det på Byggmax. Jaja...det e ju ngt vi måste ha iaf. Så ikväll då jag jobbat så har svärfar o Tommy snickrat på, så till på lördag står förhoppningsvis förtältet på plats*längtar*

Nu ska jag lägga mig o gosa med älskade Nova o kolla Heroes. Tommy e ute på krogen med sin polare Nisse som e hemma sista kvällen för att sedan dra iväg till södra Sverige o jobba i sommar. Lägger in bilder från min o Tommys förlovningsresa till Mallis i fjol. Tyvärr hade inte jag kamera med till Åre men ska höra med lillasyster Linda om hon fick ngr bilder jag kan klämma in en annan dag. Go kväll*vink*

Tommy på bänken i en liten by dit vi tog vespan en dag. Kom inte ihåg vad byn hette:-S

o då vill man ju vara lite fin i håret.



Få tusan vad skönt jag hade det:-)


RSS 2.0