Längtar!

Nu är det bara fem dagar kvar till vi drar till Hassela på lite "semester". Åker annandag jul och åker hem nyårsdagen. Nova kommer vara hemma i S-vall hos Micke och Anders. Ska bli jätteskönt att hitta på ngt ihop o komma ifrån stan:-)
Blir jag o Tommy (såklart) och min stora syster Anna och hennes sambo Putte följer med. E inte säkert att min son kommer vara med på nyår för han kanske ska iväg med vänner till Trondheim där han jobbade i sommras. Idag blir det slappa sedan tänkte jag pröva Power yoga...har aldrig varit med på det passet förut så det blir skoj.


Tratt en vecka...

vart "domen". Hon ska smörjas med antibiotisk salva o ha tratt/krage...stackar'n. Att hon e hängig o inte äter kan bero på hon e förkyld. Var hon inte bättre på måndag så ska hon få pencilin för det med. Skönt att allt vart kollat innan julhelgen. Nu ikväll var vi på AmNis hundhus och de sa även vi ska börja ge henne mat två ggr om dagen isf tre, så vi startar med tratt, salva och matändring imon. Nu blir det filmtajm:-)

Utkast: Nova är ...

Nova är ingen vidare idag. Hängig och har ngn slags knöl på bröstet. Ska till vetrinären i eftermiddag och kolla upp. Känns trist och är lite orolig...men det är nog ingen fara. Var ute en sväng nyss och hon verkade en aning piggare. Men som sagt kollar vi upp för säkerhets skull ändå.

Min kärlek!

Jag har världens underbaraste sambo. Idag på jobbet så kom det ett blomsterbud till mig. Jag fick tio vackra rosor med en kärleksförklaring på. Är det mest romantiska jag fått någonsin...blir alldeles varm. Älskar dig darlingen:-*


Hundvakt

Idag så är jag hundvakt till Saga o jag måste bara säga att de har lekt och busat som aldrig förr, så
de är inte konstigt att de är så utslagen.   =)  



Men de tog endast en microvila, för sedan va de full fart igen!   





Nää, nu ska ja iväg till tvättstugan & lämna hundarna ensam en stund, så
vi får se om lägenheten är hel när jag kommer tillbaka.   :-)


Hemma igen

JÄTTEKUL tyckte Nova det var!Lekfarbror åkte på en pungspark som hette duga från SagaTommy agerar lekfabrorTommy och Mojje på AmNis hundhus.

Sköna söndag.

Idag som vanligt väckte Nova mig halvtio för morgonrasten. Sedan har vi i princip legat och dragit oss till tolv. Kollade sista avsnittet av Heros...e så himla bra.
Igår var jag och Hanna klar på Etage prick tio så jag var hemma halveleva. Sökte min mobil som fan i både kassar o jacka innan jag insåg det måste ramlat ur fickan på parkeringen. Så det var bara att åka tillbaka o där låg den och frös mitt på stora parkeringen. Men det är ju tur man vet vart man lagt grejorna:-))
Idag har vi inget inplanerat. Funderar på att hälsa på Novas söte bror Balder och kanske jag åker iväg och tränar en sväng ikväll.


Lördag

Ligger och laddar föratt göra mig ordning och jobba på Etage ikväll. E ett sällskap på 30 pers som jag och min frissa Hanna ska servera. Blir skoj det...vi två har kul som f-n när vi jobbar ihop. Tror det var Rättpsyk eller nåt som skulle ha julbord där. Lär nog inte bli hemma före nio iaf.
Tommy kom hem fyra inatt och hade sån pass fyllhicka så jag fick sätta in öronproppar. I morse när jag vaknade såg sovrummet ut som ett kaos o hela gardinstång med gardiner hade åkt ner. Det var Nova som rullat omkring på golvet o lyckats riva ner allt. Jag hörde lyckligtvis inget för jag hade propparna i.
Jaa...så kan det gå.Jag o underbara Hanna:-)

Utkast: Nyss hemkommen ...

Nyss hemkommen med Nova från Helen där vi haft tevekväll o kollat Idol. Var själklart att Kevin skulle vinna tycker jag:-))
Tommy är på personalfest så han lär komma hem sent inatt. Nova och jag har busat omkring i all hälig snö idag så nu blir det lite teve sedan sussa.Finaste som finns:-* 

Välkommen till vår nya blogg!

Det här med att blogga e nytt för mig. Men det är tänkt att detta ska funka typ som en dagbok. E trött som en gnu nu och prövar mig fram lite mer imon då jag e piggare i bollen;-)

RSS 2.0