Tjohoo!!

Jo...vi lever;-) Vad har hänt sedan sist?! Theo blir allt större och är snart fyra månader. Han hänger med nu i blick o greppar, skrattar o jollrar....världens goskit. Vi har hunnit varit iväg på semester i Norge en vecka. Hade det såå himla fint o mysigt där. Vi fiskade varje dag o hade fint väder förutom en ynka dag. Vi övernattade i Boden på Skicamp både dit och hem. Var verkligen en toppencamping.
De varmaste dagarna har vi varit nere på Kubenbadet och svalkat oss o även Theo har doppat sig. Vi har dessvärre inte varit så mkt i husvagnen. Mycket på grund av värmen. Vet lixom inte var jag ska ta ivägen med Theo. I vagnen e det för varmt och samma i förtältet. Det enda stället vi kan vara på är under parasollet. I skogen e det hopplöst med mygg o broms. Men imorgon är det tänkt vi ska dit iaf...vi får se hur det blir:-)
För imon ska jag nämligen köra mitt första Spinningpass på över ett halvår. Ska iväg o träna på Ego. Det blir spännande! Måste komma iform nu innan första helgen i sep för då ska jag själv köra igång igen o måste lagt iordning pass tills dess. Känns faktiskt jätteskoj. Jag har ju 10 kilo+ efter graviditeten:-( Jaja...e inget jag e hysterisk för men vill iaf ha hälften bort o komma i form.
Nu sitter jag och Tommy och kollar The green mile...vilken film....otäck men bra. Tommy har sett den flera gånger tidigare, men inte jag. Såå...nu ska vi kika vidare...tjing!!

RSS 2.0