Tjing tjong!

Fredagkväll...eller natt:-S Jobbat kvällen ikväll till tio o suttit o surrat i luren fram till nu. Allt e bokat för tripp till Åre sista april...kommer bli sjukt kul. Vi e tio tjejor som åker dit tors till sön o resan kostar sammanlagt 969 kr. Som hittat;-)*längtar* Båda mina systrar kommer vara med oxå.
Husvagn har vi inte hittat än, men de e på G. Finns mkt fint men de flesta ligger typ i Ystad. Men det blir väl till att campa på hemvägen isf:-P
Eftersom jag jobbar helgen blir den lugn o stilla. Jobbet för övrigt e super o ärligt talat så tror jag det e det bästa jobb jag haft. Trivs med arbetskamrater och alla i princip e på samma nivå. Går själv nu sedan tre veckor ca utan "handledare" och det känns kanoners. En av snubbarna på vaktmästeriet slutar nästa vecka så vi hade avtackning för honom idag...(vilket jag hade missat vi skulle ha) och han jobbar till tisdag. Såå...jag hinner o träffa honom igen o i juni har han lovat vi kan komma ut till hans gård där han även har jordbruk o se när hans kossor ska ut på grönbete. Snacka om att få vårkänslor när man skådar in de då...haha.
Har grejat i vårat sovrum o haft upp hylla o dekoration på väggen från IKEA. Vart jättefint! Köpte snygga spots oxå som jag lagt på hyllan bakom blomkrukor som jag även inhandlat. Näe...nu e det sovdags! Bye

Ledig tisdag

Idag ska jag på Ikea o handla lite till sovrummet. Såg detta klipp på en polares blogg...ganska starkt.

http://www.maniacworld.com/are-you-going-to-finish-strong.html

Söndag i Sidsjön!

Idag var vi uppe rätt tidigt med tanke på det var söndag. Uppe nio och ordnade med fika o kaffe. Tommy kollade pimpelspö och annat vi skulle ha med oss. Sedan bar det av till pimpeltävling till Sidsjön. Var mkt folk där men trots detta fick vi parkering på en gång. Härligt väder hade vi och Tommys arbetskompisar var där oxå så vi fick trevligt sällskap. Hade verkligen en kanondag...men inte en fisk. Men de sa där att över 130 fiskar hade blivit dragna, men inte simmade de åt vårat håll så vi fick hugg;.(
Fyra timmar ute vart det iaf och NOva e helt färdig o ligger i sängen brevid mig som en död säl. Nu ska jag dra ett Betapet sedan ska jag ut sista svängen med henne. Jo...förresten...jag o Tommy ska köpa husvagnsplats o husvagn i Bergeforsen. Platsen e tingad och jag o Tommy e nu på jakt efter en husvagn på max 30000:-, så om ni vet ngt fynd hör av er;-)

Jag o Nova på isen.

Ons 11 mars!

Denna vecka jobbar jag ensam kvällen, men har telefonsupport om det skulle kärva sig. Igår var det mkt på jobbet, men gick bra ändå och tog det lugnt och metodiskt vid larmning så jag inte skulle glömma ngt. Ikväll e det oxå rätt mkt stök för det ska vara modevisning med över 300 matgäster. Men det ska nog gå bra:-)
Nova löper fortfarande o e inne på sin andra vecka nu. Tommy o jag disskuterar lite om vi ska sterilisera henne framöver. Så trist som hon haft nu har hon aldrig haft. Kan bara leka med tjejer och man känner sig begränsad var man åker på visit. Så hon har varit mest hemma o vi har bara promenerat med henne o busat på själv med henne.
Ihelgen som var hade jag kanonkväll med Tommy. Först åkte vi bil (jag körde) till H-sand och käkade på O`learys, sedan gick vi på Svenssons Bar o kök som öppnat där. Ägaren Niklas som Tommy kände bjöd oss på öl o drinkar...var jättemysigt där. Efteråt gick vi tebax på O`learys för att se Melodifestivalen. Sedan tog vi niobussen till stan o gick på Aveny. Hade hur trevligt som helst!
Nu ska jag göra mig klar för jobbet. Lägger in bilder från förra helgen då Nova var ute i snön med Saga.






Min darling!

Ibland e det så jäka givet att det ska vara vi två för evigt. Men ibland kan jag fundera på hur du står ut med mig o alla mina aviga sidor. Du ska iaf veta du e helt underbar o att jag älskar dig sjukt mkt. Puss på dig o att jag har dig vid min sida....forever and ever. Du e bäst Tommmy:-*



RSS 2.0