Ny adress...

från och med lördags. Allt gick bra med flytten och vi var rätt många som hjälptes åt (även om man aldrig kan vara nog för många. Vi var "utflyttad" på lördagkväll och sov här första natten då. Theo och Nova var hos min mamma och det hade gått jättebra.
Har även lyckats sålt min bil för det känns onödigt ha två när man bor så pass centralt. Lgh är verkligen jättefin och vi trivs redan. Det som är minus är att det är ett rent helvete at gå med barnvagnen efter vägen på trottoarerna här och Nova kan inte springa fritt som hon gjort på Alvägen. Men man lär väl hitta platser här oxå så småningom.
På lördag ska jag ut på party med Karin och Verra...var et tag sedan;-)Ska bli så himla skoj! Söta syster Linda ska passa Theo, men dessvärre måste hon hem på nattkröken när jag kommer hem. Så jag får ta det mkt lugnt om man ska orka upp senare.
Nej...nu ska jag iväg på pass i Timrå.....tjingeling!

Up and downs...

känner mig så himla nere och har gjort det i nån vecka. Vet inte vad det är...så trött, less och nere. Kanske e det hösten eller nåt. Den som trots detta förgyller min tillvaro e lillälsklingen. E otroligt hur mkt ett hjärta kan älska<3

RSS 2.0