Hallojs:-)

Jaa...denna blogg har ju inte blivit allt för uppdaterad på sistone. Dagarna har gått och jag är nu snart i 20 veckan av min graviditet. I onsdags var vi på ultraljud och vi ska få en son!!:-) Allt såg bra ut och hon som gjorde ultraljudet var "gammal i gården" och rutinerad. Hon förklarade detaljerat vad hon kollade på och vad hon mätte. Jag kände mig jättenöjd då vi gick därifrån. Tommy och jag har ngr namn som vi funderar på men är ju svårt att bestämma innan vad som e rätt. Man vet lixom inte förrän man ser det lilla knytet vad han ska heta. Minns när Andrés pappa bestämt André och jag ville Mikael...men när han kom till världen såg vi ju det var en liten André. Datumet är satt förresten den 3 april.

Jag har blivit rätt rund nu om magen och det syns jag e med barn och jag är hur stolt som helst för det...härlig känsla. Nova förstår nog för hon vaktar mig mer så ibland e jag tvungen att ryta i åt henne så hon förstår att hon inte behöver vakta åt allt hon ser när vi e ute.

Tommy och jag har funderat lite på att köpa hus och jämnfört lite på boendekostnad idag i lgh o om vi har hus. Det ruskigaste är att det skiljer inte mkt alls. Det som e ruskigt med det är att man funderar på hur i helskotta man kan stå varje månad och betala närmare 4000 kr PLUS lån för en tvåa. Jaja...vi kan inget bestämma förrän Tommy vet om sin anställning på Kubal och vi har sålt lgh. Blir väl till våren isf.

Näe...nu ska jag larma på här på jobbet och dra hem:-) Trevlig helg alla!

RSS 2.0