Det var ett tag sedan...

jag skrev nu. Theo har hunnit bli drygt två månader och väger så det knakar. När han var två månader vägde han 6540 och var 62 lång och har låg längst upp på tillväxtkurvan. Känns jättskönt slippa oroa sig för han inte får i sig tillräckligt med mat.
Vi åker till Norge på måndag o blir där en vecka. Våndas för mygg o broms för lilleman. Hoppas det inte är på honom allt för mkt.
Vi har grejat lite i vagnen sedan sist jag skrev och det blev jättebra med trallen Tommy byggde ut. Har införskaffat ett större parasoll oxå så Thoe kan sitta i skuggan.
Nova har tagit förändringarna i familjen jättebra men har blivit väldigt vaktig...framförallt om jag o Theo är själva utan Tommy. Men som sagt så är hon trots allt en vakthund och jag vet inte hur mkt man kan tona ner det.
André har haft flyt med jobb på sista tiden o jobbat två veckor på Etage på Gärde, o nu har han eventuellt jobb där även till hösten. Nu i helgen jobbar han extra på Lörudden. Hoppas det ordnar sig för honom  med jobb. Nu ska jag isäng....så godnatt:-)

RSS 2.0