Fredag:-)

Har arbetat första veckan och det har faktiskt kännts kanon att vara tebax på jobbet:-) Kan meddela nu att min provanställning e slut och jag fått tillsvidare...känns så jävla underbart. Inte det bara jag fått jobb utan att jag verkligen stormtrivs där med arbets kamrater och sysslor. E alltid ngt nytt man lär sig varje dag och visst e vissa sysslor samma och rutin, men det e alltid ngt nytt varje dag. E minst sagt jätteglad!

I helgen e Tommy i Ö-sund och jobbar som vakt på Yran och kommer hem på söndag. E ju bra han kommit in i den genren oxå o tjäna lite extra. Själv ska jag arbeta extra imon på Stöde marknad. Ångrar lite jag tog på mig det för jag jobbade ju även förra helgen. Plus jag ska vara i Ljungaverk den 22 aug. Jaja...det e ju mig själv jag får skylla...men det blir sköj ändå o träffa alla från västra.

I kväll har vi haft mys jag o Nova. Först var jag till min syster Linda på middag efter jobbet och tjusades med mosters "Pollijoppen". Nova har ju varit där sedan imorse iom Tommy e borta. Sedan har vi varit hos svärföräldrarna o hälsat på. Var trevligt plus att Tommys söta brorsdotter Hanna var där. Vi spelade "Finns i sjön". Tror inte jag spelat det sedan min mormor levde o jag var typ i samma ålder som Hanna.

Näe...nu ska jag köra igån ngn film...var bara skit på teven. Ha det bra alla ni som kikar in här då o då och skriv gärna ngt så jag vet vilka som har vägarna förbi här.

Trevlig helg:-)

Tömmeråsen!


Uppdatering!

Är inne på min sista vecka på min semester. Hade kanonväder första veckan, men sedan måndags så har det varit riktigt "#¤%& väder*less* Hur som helst idag när det är någolunda väder ska jag och Nova åka och hälsa på en kompis (Verra) i Gåltjärn i Kovland. Hon har hästar, höns o självklart hundar...blir sköj för Nova att träffa rottisen Dino igen:-) Efter den visiten åker jag till husvagnen där jag och Tommy ska sova över inatt. E lika bra det så kan jag sticka direkt på Hälsohuset imon där jag ska ha pass så slipper jag kuska fram o tebax. Vi har påtat på lite där o målat om förrådet. Det som e kvar på det nu e nytt tak o sedan på med lite takbrädor på sidorna.

På fredag ska jag o Tommy på fest och vi ska vara ute och köra paintboll oxå. Vet inte om jag törs vara med för jag har en tendens att göra illa mig o typ vricka fötter mm och på lördag ska jag jobbba på Fränsta festivalen och då vill jag inte vara "halta Lotta".

Trots vädret så har jag haft en skön o fin semetser o passat på varit hos mamma o pappa oxå. Nu har mamma, storasyster o hennes kille Patrik stuckit till våran stuga i Norge. E faktiskt lite avundsjuk. Men vi tar igen det nästa år. Måste berätta oxå min son har flyttat hem igen:-) Han har haft jobb i Storlien, men där trivdes han inget vidare o hade även lite hemlängtan. Nu har han hur som helst fixat jobb på Torpshammars herrgård och han får förmodligen fortsätta i höst oxå.

Lägger in lite bilder på det nymålade förrådet i vagnen och även bilder från stugan i Norge.

Tjing:-)

Blev rätt snyggt va!?



Tömmeråsen...miss U




RSS 2.0