Vecka 13!

Tänk jag har redan gått en tredjedel av graviditeten. Mår superbra och det känns som jag fått i mig en vitaminkick...jaja Tommy, kvällstrött som få e jag. Försöker hålla igång med träning och promenerar lite mer än tidigare. Ju mer jag e ute ju piggare blir jag. Nu är det förresten 2 månader sedan jag slutade att röka...bra va! Märks som fasen med både kondition plus hostan är borta.
I helgen som var åkte vi till husvagnen och var där lör-sön. Hade hur fint väder som helst! Fick främmande av Tommys kusin Anders med tjej så det vart "Plumpkväll".
Jobbar em denna vecka vilket jag älskar..kan ligga och dra mig på morgon och promenaderna tidigt på dagen är underbar med Nova. Hösten är så vacker.
Hur som helst så ska jag o Tommy sälja min lägenhet och flytta till en trea. Men det blir på samma gård, och det är Tommys bror som ska sälja för han ska flytta till Uppsala. Såå...vet ni någon som behöver en fräsch 2:a så hör av er. Måste sälja den omgående annars kan vi inte köpa 3:an. Min lägenhet finns på



http://www.blocket.se/vasternorrland/Superfrasch_2_a_Skonsmon_23694847.htm?ca=4&w=1

Längesedan sist...

var det som jag o Tommy skrev ngt här. Allt bara väl med oss o vi har varit iväg till Tallinn förra helgen. Förra tors-fre var jag på medarbetarträff i Sthlms skärgård (Djurönäset). Var helt fantastiskt där...vilken natur. Vi fick träffa personer som arbetade på Folkets Hus & Park i hela Sverige. Var från Kiruna i norr till Gbr i söder. Sex personer åkte från oss i S-vall. Alla var öppna o glada och hade fina personligheter...var jättekul att träffa alla och surra och umgås. Förutom föreläsning som vi hade om service så kom Anna-Lena Brundin och underhöll oss.
På fredag mötte jag upp Tommy i stan och vi gick o åt mongoliskt. På kvällen åkte vi till Jeanette (Tommys syster),Dennis och deras Liam. Vi sov där till lördag då vi åkte till Tallinn. Tallinn var underbart!!! Sätter in bilder så ni får se. Mysigaste stad jag varit i.
Lägger även in lite bilder från i elgen då vi var i husvagnen. 
Idag har jag varit på utbildning på Heta arbeten. Var både intressant och skoj. Teori fram till elve, sedan efter lunch var det praktisk utb o vi fick jobba lite med handsläckare. Nu e det dags för middag...tjing:-) 
Jeanette o Liam

Shopping gör Mia gla:-)

Cooling

Dennis, Liam, jag o Jeanette

Våran fina hytt

Barhäng

På väg in till gamla stan

Tallinn

Tallinn

Tallinn

Tallinn

Tallinn

Tallinn o vårat hotell

Söt

Húsvagnen

Morgonfika

Törs man komma fram?!

Spännande läsning
Bakgården

Kväll på Hästsudden

Nova slänger ett getöga på teven.

Mosters älskling.

Húsvagnen

Köket


RSS 2.0