Tors den 21 april

Imon har det gått två veckor sedan Theo kom till oss. Sedan dess har vi levt i en lyckobubbla och det känns ofattbart att detta underbara lilla knyte är vår son. Han e snäll o go o sover gott om nätterna. Han äter i princip hela dagarna men det är det värt om man får sova på natten. Vi har haft så mkt främmande så vi har tagit "främmandefritt" nån dag. Men nu kommer det främmande igen fram till på söndag. E jättekul men man måste ha disciplinen att vila mitt på dagen. Nästa vecka tisdag kommer barnmorskan på hembesök.

Sitter nu o väntar på att Tommy och Theo ska vakna så vi kan hitta på ngt. Jag har varit uppe sedan halvsju. Theo brukar vakna då och då e det blöjbyte o ammning som gäller. Sedan tar jag en promenix med Nova o fikar då jag kommer in. Har kört lite mage och axlar idag för att försöka lokalisera musklerna...om de nu ens finns kvar*skratt* Skönt var det iaf!



Mor o far med mig o Theo

han e för söt:-)

Theo 100409 Vikt 4130 o 52 cm


Vår älskade son e kommen till världen!

Fredagen den 9 april 20:12 kom Theo till världen o förlossningen var över på två timmar. Vi är världens lyckligaste o vi går i ständigt lyckorus. Allt funkar bra med Nova o hon fullkomligt ääälskar Theo o vi behöver inte ha ngn babysitter;-) Har haft främmande sedan söndags så man känner sig lite trött nu, så imon blir det "främmandefritt". Hunnit varit på jobbet en sväng oxå så de fick träffa vår älskade prins. Idag så fick han sutt första bad. Theo vaknade o skrek o skrek...inget alls var bra jag hade bytt blöja innan han somnade så jag tänkte han kan ju inte vara allt för blöt o bajsat hade han gjort innan.

När jag kollade hade han bajsat trots allt o måste gjort det PRECIS efter jag bytt för det hade fastnat rejält i lillstjärten. Jag gjorde rent o han skrek i högan sky för det sved ju...stackars mammas älskling. Jag tänkte han skulle få vädras o sedan ta sig ett bad så jag virade in honom i ett badlakan o vi satte oss i soffan o väntade å
på badet skulle bli färdigt. DÅ sprakade det till i hela badlakandet o ett nöjt leende spred sig på hans läppar. Kan säga han hade bajs upp till nacken.Jaja...tänkte jag...."shit happens" lixom;-) Torkade av honom o la han o badet o först såg han lixom paff ut som " vad fan e jag tebax på ruta ett igen?! Har jag inte skvalpat färdigt i nio månader?!" Han låg där o såg allmänt fundersam ut o sedan...SKET han i badet!! Jaa..det vart upp o ny intvålning o dusch. 

Jaa...han har humor redan den grabben. Lägger in lite bilder på nytillskottet. Ha det gött:-)Theo med storebror André

Mina älsklingar

Prinsen 

Mammas älskling

Nyförlöst o lycklig

Dagen D

Jaha...idag är det den efterlängtade dagen D. Visst har jag haft lite sammandragningar i veckan, men dock inget som tyder på att jag är i närheten av en förlossning. Tror det dröjer till nästa vecka kanske innan det blir aktuellt. Tommy tror 7 och jag tror 10. Vi får se. Allt e riggat o klart för dem lille iaf...vi verkligen längtar efter honom nu.

RSS 2.0